5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Optreden K3 vertaald door tolk gebarentaal

K3
© Plopsa

Op zaterdag 15 september rolschaatsen Hanne, Marthe en Klaasje van K3 naar Plopsaland De Panne voor de K3 Roller Disco Dag. Ze worden er bijgestaan door tolk Vlaamse Gebarentaal Deborah Dehaerne, die het optreden live zal vertalen.

Nu zaterdag zakken de meiden van K3 af naar Plopsaland De Panne voor een uniek liveoptreden op de Kiosk op het Dorpsplein. Het optreden belooft opnieuw een groot feest te worden met de allerbekendste hits en de leukste danspasjes.

Bovendien krijgen ze er die dag gezelschap van tolk Vlaamse gebarentaal Deborah Dehaerne, zodat het optreden ook voor dove en slechthorende kinderen toegankelijk wordt. “Al enkele keren schakelden we Deborah in om het optreden van K3 live te vertalen. We kregen hierop enorm veel positieve reacties uit allerlei hoeken waardoor we ook dit jaar weer aan Deborah de vraag hebben gesteld.”, verduidelijkt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne.

“Ik vertaal niet alleen de teksten, maar maak de muziek ook visueel. Zo worden de liedjes helemaal toegankelijk voor dove en slechthorende kindjes.”, aldus Deborah.

K3-fans die zaterdag niet in De Panne geraken, kunnen op 6 en 7 oktober terecht in Plopsa Indoor Hasselt. Het optreden is begrepen in de toegangsprijs. Plopsaland De Panne volzet op zondag 16 september Plopsaland De Panne is zondag 16 september volledig afgehuurd en dus niet toegankelijk voor het grote publiek. Plopsa-fans kunnen uiteraard wel terecht in het waterpretpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo, in het hart van de Ardennen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today