19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Karen Damen: “Dan word je als mens extra kwetsbaar” 

Foto: VTM

Sinds haar scheiding is haar zoon Sky het allerbelangrijkste in het leven van Karen Damen. Ze heeft er alles voor over om haar zoon gelukkig te zien en dat weet Sky maar al te goed. 

“Als hij iets vraagt, is de kans heel groot dat hij het krijgt van mij. Maar eigenlijk vraagt hij niks. Echt waar, ’t is zo’n makkelijk en beleefd kind. Ik heb nooit problemen met hem. Niet thuis, niet op school, niet qua eten… Als ik hem vraag wat hij voor zijn verjaardag wil, antwoordt hij: ‘Niets, ik heb alles”, vertelt ze aan Story. 

Karen had nooit gedacht dat ze zo zou zijn als moeder, maar dat kwam allemaal vanzelf, eenmaal Sky in haar leven is gekomen. 

“En je wordt als mens ook extra kwetsbaar. Sinds de komst van Sky ben ik veel voorzichtiger geworden. Vroeger ging ik zonder nadenken met mijn snowboard van een berg af, nu zou ik dat niet meer durven. Ik durf niks meer. Ze hadden me gevraagd voor Special Forces maar daar heb ik vriendelijk voor gepast. Ik zou een emotioneel wrak zijn, alleen al omdat ik hem zo hard mis.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today