7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Karen Damen heeft zich erbij neergelegd

“Dat is niks voor mij”

Foto: DPG Media

Op professioneel vlak heeft Karen Damen eind dit jaar haar eerste onewomanshow. Iets waar ze al lang aan dacht om te doen.

Toch is ze niet de persoon die zelf initiatief neemt voor professionele projecten. “Ik zag in het leven altijd wel wat er op mijn pad kwam. Ik ben een krak in het uitvoeren van opdrachten die anderen in mijn agenda zetten. Maar zelf iets in handen nemen en creëren… Dat is niks voor mij”, vertelt Karen openhartig aan Gazet van Antwerpen

Zopas raakte ook bekend dat ze binnenkort ook een rol speelt in de telenovelle rond Camille die begin volgend jaar uitgezonden wordt.

Haar nieuwe manager maakte haar ook duidelijk dat ze iemand van het volk is en zich niet moet bezighouden met serieuzere zaken. “Hoewel ik al jaren droom van een Engelstalige plaat, weet ik dat de fans er niet op zitten te wachten. En het alternatieve publiek neemt me toch niet serieus omdat ik bij K3 zong”, aldus Karen Damen. 

“Ik vond dat lang jammer, maar ik ben op een leeftijd nu dat ik me daarbij heb neergelegd. Ik mocht de voorbije kwarteeuw fantastische dingen doen”, geeft Karen toe aan Gazet van Antwerpen. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today