9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Peter Bulckaen: “Ik voelde me altijd tot haar aangetrokken”

En nu spelen ze een koppel

Foto: DPG Media

Peter Bulckaen en Karen Damen hebben in ‘Familie‘ heel wat scènes met elkaar. Het klikt ontzettend goed tussen de twee en dat zorgt voor veel leuke momenten op de set.

De twee hadden elkaar al eens eerder ontmoet op de set van ‘Hallo K3’ waarin Peter een gastrolletje mocht spelen. Maar Peter kende Karen ook al via zijn kinderen.

“Onze kinderen zijn nochtans geen zware K3-fans, maar ik zag Karen wel af en toe passeren op televisie. Ik moet trouwens eerlijk toegeven: als papa en man voelde ik mij het meest aangetrokken tot de rosse van K3. Wat een knappe madam, nog steeds”, verklapt Peter in Story.

En nu mag Peter een koppel spelen met zijn favoriete K3’tje. Iets wat hij niet meteen had gedacht. Maar hij moet ook wel toegeven dat ze een goede match zijn op televisie.

Zo’n 15 jaar lang speelt Peter de rol van Mathias en hij heeft er nog geen moment aan gedacht om er mee te stoppen. “Zolang ze leuke verhaallijntjes voor hem blijven verzinnen, is het goed voor mij. En met Karen amuseer ik me enorm. Er zitten nog heel wat plezante scènes, maar ook wat drama aan te komen. En dat zal serieuze gevolgen hebben voor hun relatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today