7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Daar hield Caroline Maes een trauma aan over 

Beslissing die niet haar eigen keuze was

Foto: DPG Media

Caroline Maes, beter gekend als Mieke uit ‘Familie’ heeft zich een nieuw kapsel aangemeten. En dat doet de roddelmolen natuurlijk volop draaien want meestal betekent dit een ingrijpende gebeurtenis voor het personage. 

Een paar jaar geleden had Caroline een kort kapsel. “Laat ons het daar vooral niet meer over hebben, want dat is toch nog altijd een klein trauma. Die korte coupe was niet mijn eigen keuze, wel van de makers. Ze wilden eens iets anders, maar dat pittig kapsel stond me totaal niet”, vertelt Caroline in Story.  

“Ik ben altijd een brunette geweest, maar sinds mijn vijftiende kleur ik het wel donkerbruin. Alleen was ik er nu wat op uitgekeken, dus kon ik het rustig laten uitgroeien. Zo had ik eerst vooraan een grijze bles”, verneemt Story van Caroline.  

De reacties? “Ik heb de indruk dat iedereen heel enthousiast is. Maar diegenen die het niet mooi vinden, zeggen ook niets”, onthult Caroline zelf. 

“Diep vanbinnen ben ik altijd een blondine geweest. En mijn zonen waren meteen enthousiast”, onthult een tevreden Caroline Maes.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today