18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Karen Damen laat met ‘Hoge Bomen’ eerste echte single op publiek los!

Karen Damen
© Kajen

Karen Damen maakt in 2018 haar grote droom waar: Een soloplaat; een idee waarmee ze als rondloopt sinds ze zeven was.  Na de teaser ‘Een Ander Spoor’ brengt Karen nu haar eerste echte single uit: ‘Hoge Bomen’.

Na een eerste voorsmaakje, ‘Een Ander Spoor’, is het nu tijd voor de eerste, echte single uit haar solodebuut. De song heet ‘Hoge Bomen’.  “Ik heb voor dit nummer gekozen omdat het een vlot up temponummer is. Na ‘Een Ander Spoor’ wou ik niet dat de mensen zouden denken dat de hele plaat vol staat met trage nummers,” zegt Karen.

Op de tekst is Karen Damen ook heel trots. “De titel verklapt al waar het nummer over gaat: hoge bomen vangen veel wind.  En laat me mezelf in dit geval een ‘hoge boom’ noemen.  Wat ik nu wil proberen – het maken van een plaat en het vullen van één van de grootste zalen van het land – heeft al veel kritiek geoogst.  Mijn standpunt is duidelijk: ik doe wat ik graag wil doen en als mensen daar geen boodschap aan hebben, moeten ze vooral niet naar het programma kijken,” lacht Karen.

De avonturen van Karen rond haar soloplaat en haar optreden in de Lotto Arena zijn elke woensdag om 20u35 te volgen in het tv-programma ‘Karen Maakt Een Plaat’ op VIER. Het volledige album verschijnt op 23 februari. Karen Damen staat op vrijdag 16 maart 2018 in de Lotto Arena om haar muzikale kindje aan de wereld voor te stellen.

‘Hoge Bomen’, de nieuwe single van Karen Damen, kan je downloaden via iTunes.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today