14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Karen Damen: “Ze doet mij enorm aan Kristel denken”

Foto: VTM

Samenwerken met je partner, de ene doet het liever niet, terwijl het voor de ander weinig verschil maakt. ‘Familie’-actrice Caroline Maes staat op de set samen met haar partner Kim die creative director is bij de reeks.

“Voor mij is er weinig veranderd, behalve dat ik nu thuis minder over het werk praat. Als het werkgerelateerd is, maak ik een afspraak en ga ik naar z’n bureau om dat te bespreken, zoals de collega’s”, licht Caroline toe in Dag Allemaal.

Caroline haar relatie met haar vorige partner kwam tot een einde nadat ze 23 jaar samen waren geweest. Dat kan al behoorlijk tellen, en de breuk was ook allerminst gemakkelijk. Maar Maes kreeg veel steun van ‘Familie’-collega Karen Damen.

“Ze zegt altijd de juiste dingen, waardoor je de problemen relativeert. De voorbije twee jaar zijn woelig geweest en het deed deugd dat ik mijn hart kon luchten. En als ik daar geen zin in had, ook goed.”

Karen staat altijd klaar met een luisterend oor en ze moet toegeven dat Caroline haar enorm doet denken aan haar voormalige collega bij K3 Kristel Verbeke. “Niet alleen door haar accent, maar ook qua karakter. Jij kan je opboeien als iemand zijn werk niet goed doet en dan zeg je waar het op staat. Maar je bent ook de verpersoonlijking van goedheid of zoiets. Er is echt niks waaraan ik me erger bij jou.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today