3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Tom Waes op het randje van maniakaal

Tom Waes
© VRT

Een programma dat zoveel steden in de picture zet, is zonder twijfel ‘Reizen Waes’. Maar wie denkt dat het maken van dit programma altijd van een leien dakje loopt heeft het verkeerd.

De camera’s worden niet overal op gejuich onthaald. “Ook op de luchthaven doen de autoriteiten soms nodeloos moeilijk”, vertelt Tom aan Primo.  

Een bijkomend punt is het continu uit je koffer leven. In de ‘klassieke Reizen Waes’ was Tom elke dag op een andere plaats zodat je nooit kon uitpakken. Met ‘Reizen Waes Wereldsteden’ krijgt de crew een volledig week een kamer ter beschikking op dezelfde locatie.

Uitpakken hoort er voor Tom bij en als de kamer niet opgeruimd is, dan slaan heel wat stoppen door. “Ik ben best ordelijk, op het randje van neurotisch”, aldus Tom Waes in het weekblad Primo. De orde van een hotelkamer zorgt voor rust in zijn hoofd zodat het maniakale randje op dat moment even naar de achtergrond kan verdwijnen.

Reizen Waes is puur entertainment waar toch nog een vorm van les in zit. En uiteindelijk is het een goede manier om alle, dagelijkse beslommeringen even te vergeten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today