15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 oktober 2020
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 oktober 2020

Karree Konfituur pakt voor 10de verjaardag uit met nieuwe single én eerste album!

Karree Konfituur
© Universal

Karree Konfituur bestaat dit jaar 10 jaar en viert dat met een eerste album waaruit vrijdag 1 juni een eerste single, ‘Show’ verschijnt.

Zo’n negen jaar geleden, in 2009 wonnen Bart Foubert en zijn Karree Konfituur-bende de Radio 2-wedstrijd ‘Schrijf Er Maar Eén’.  Sindsdien brachten ze met de regelmaat van de klok een single uit, maar van een echt album was, tot nu, geen sprake.

Volgens frontman Bart Foubert geeft het album perfect de geschiedenis van de groep weer.  Van de allereerste singles tot de meest recente hits: alle nummers – ook de singles die de hitlijsten niet haalden – zijn verzameld op het album. “Ik vond dat de tijd nu rijp was om een album uit te brengen,” steekt Bart Foubert van wal.  “Na bijna tien jaar muziek maken, voelde ik de nood om een verzameling te maken om daarna met een volledig nieuw repertoire voor de dag te komen,” vervolgt hij.

De single ‘Show’ is vanaf 1 juni verkrijgbaar; op het album is het nog wachten tot begin oktober.  Dan stelt Karree Konfituur hun eerste verzamelaar voor in de Stadsschouwburg van Sint Niklaas. Tickets voor die muzikale avond kan je verkrijgen op www.ccsint-niklaas.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today