12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Cast van ‘De Sinksenfoor’ trekt naar… De Sinksenfoor!

de sinksenfoor
© Achterland vzw

De cast van ‘De Sinksenfoor’, een productie van Het Achterland, had op dinsdag wel een bijzonder leuke activiteit in petto voor de verzamelde pers. De complete cast schoot de echte foorkramers te hulp door alvast enkele attracties open te houden.

Zo voorzag Carry Goossens, hoe kan het ook anders, het paardenracekraam van de nodige sfeer, was Danni Heylen te vinden bij de eendjes en ging Linda De Ridder enthousiast aan de smoutebollenbak… Dooppeter van de echte Sinksenfoor dit jaar, acteur Luc Caals, zag dat het goed was.

Schuldige van dit alles was regisseur Jeroen Maes die met veel plezier zijn personages voorstelde aan de pers. Acteurs Carry Goossens, Linda De Ridder, Luc Caals, Danni Heylen, Anne Van Opstal, Brent Pannier en Timo Descamps hebben duidelijk hun hart verloren aan de kermis. ‘De Sinksenfoor’ staat vanaf 29 juni tot en met 19 augustus op de affiche van de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.

Praktisch

‘De Sinksenfoor’ staat vanaf 29 juni tot en met 19 augustus op de affiche van de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen.  Tickets en info op www.fakkeltheater.be of via 070 246 036

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today