14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 29 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
dinsdag 29 september 2020

Kat Kerkhofs en Natalie gaan terug in de tijd in Wat Een Jaar! 2004

Natalia
© Medialaan/VTM

Welkom in 2004! Het jaar waarin het leven van Natalia en Kat Kerkhofs overhoop werd gegooid. 

De tsunami in de Indische Oceaan beheerst het nieuws aan het eind van 2004. Ook de herverkiezing van Amerikaans president George Bush jr. haalt de krantenkoppen. Iedereen heeft de mond vol van de sekstape van Paris Hilton, al durft bijna niemand toe te geven dat ie ‘m echt heeft gezien. En op Kanaal 2 sieren de trampolinebabes ’s nachts het televisiescherm.

2004 is ook het jaar waarin Natalia definitief Vlaanderen verovert en Kat Kerkhofs het hart van Rode Duivel Dries Mertens. Natalia experimenteert met enkele gewaagde podiumoutfits en Kat Kerkhofs is een Marina in hart en nieren en daar is ze nu nog steeds bijzonder trots op.

Nathalie maakt in 2004 haar debuut op de nationale televisie in Kaat & co. Jonas zit nog op de schoolbanken, maar laat zich al opmerken in enkele gastrollen. Waaronder eentje als rijkeluiszoontje in De Kotmadam. De sfeer zit er direct al ‘boenk’ op, zoals Natalia zou zeggen en de Smirnoff Ice die Koen z’n gasten voorschotelt, loopt vlot binnen.

Wie is de grootste Friends-kenner? Wat heeft Nelly Furtado met voetbal? Welke designer ontwerpt  voor het eerst voor H&M? En waarom fietst Tom Boonen met een geel bandje rond in het peloton? In Dit Weet je Niet proberen de teams elkaars kennis over 2004 zo goed mogelijk in te schatten.

We keren ook écht terug in 2004. Jonas en Nathalie zingen in de rewindronde een omgekeerd stuk uit een bekende song van 2004 zo goed mogelijk na. Herkennen Kat en Natalia het nummer als ze het omdraaien?

Maar alle ogen zijn in 2004 vooral gericht op Nico Vandersmissen. Hij speelt de stoere Schot die z’n benen mag spreiden in de legendarische reclamespot van William Lawson’s. Nico hijst zich voor de laatste keer in z’n kilt, maar wie pikt Nico er als eerste uit in Wie Is Het?

De show sluit zoals altijd af in harmonie, met een muzikale medley van 14 hits die de tand destijds zonder problemen hebben overleefd. Hoeveel artiesten kennen Kat en Natalia nog en hoeveel daarvan kunnen ze onthouden? Diegene met het sterkste geheugen zorgt ervoor dat zijn publieksaanhang met een mooie som geld naar huis mag.

Wat Een Jaar! 2004, zaterdag 29 september 2018 om 20u25 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today