11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020

André Hazes brengt vrijdag nieuw album ‘Anders’ uit

André Hazes
© Christof Desmedt

Anderhalf jaar na de release van ‘Wijzer’ brengt André Hazes vrijdag een nieuw album uit.  ‘Anders’ luidt een nieuwe fase in de carrière en het leven van de zanger in.  Een leven dat helemaal anders is gelopen dan hij aanvankelijk voor ogen had.

Allereerst zou André Hazes nooit zanger geworden zijn, mocht zijn betreurde vader nog geleefd hebben.  “Dan was ik maar verkoper geworden in een keukenzaak of zo, maar geen haar op mijn hoofd dat er aan gedacht zou hebben om zanger te worden,” liet de zanger zich tijdens een interview op de Nederlandse televisie ontvallen. “Na het overlijden van mijn vader – ik was toen 13 – heb ik het geluk gehad dat ik postuum een duet met hem op mocht nemen. Dat werd toen een hit en toen ben ik langzamerhand, mocht ik kleine dingetjes gaan doen.”

Ook zijn relatie met Monique is er één die niet in de sterren geschreven stond.  Het tweetal kende hun ups en downs, werden ouders van een flinke zoon en zijn gelukkiger dan ooit tevoren.  “Monique beschermt me.  Ik merk ook dat ik steeds vaker luister naar haar goede raad. We zijn dolgelukkig.”  Het koppel was eerder dit jaar even uit elkaar, maar dat was volgens André te wijten aan de druk van zijn overvolle agenda“Al heel snel besefte ik dat ik de verkeerde keuze had gemaakt en dat Monique voor mij de ware is.”

Lotto Arena, nieuw album en nieuw seizoen reality soap

In Nederland staat André binnenkort weer op de planken van de Rotterdamse Ahoy.  In ons land staat de zanger begin november in de Lotto Arena voor een concert dat nagenoeg uitverkocht is.  Het wordt zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen en dat bezorgt de zanger toch wel de nodige stress. “Vlamingen zijn stille genieters, maar ik krijg ze wel los,” laat de zanger weten.

Voorafgaand aan het concert, verschijnt aanstaande vrijdag het nieuwe album van André Hazes. ‘Anders’ is een persoonlijke plaat geworden, niet in het minst omdat André Hazes alle nummers zelf schreef met een groepje vrienden.  Persoonlijk ook omdat heel wat nummers herkenbaar zijn voor de zanger zelf omdat ze gaan over dingen die in het leven van André gebeurden.  

Ondertussen werd ook bekend dat de reality soap rond het leven van de zanger een derde seizoen krijgt. In dat derde seizoen, dat eind november op de Nederlandse televisie te zien zal zijn, zien we hoe André zijn leven weer oppakt nadat hij deze zomer noodgedwongen een maand rust moest nemen. Inmiddels staat hij weer op het podium.

Praktisch

Tickets voor ‘André Hazes – Live in Lotto Arena Antwerpen’, op zaterdag 10 november 2018, kunnen besteld worden via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.  Het nieuwe album ‘Anders’ verschijnt op vrijdag 28 september 2018.  

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today