22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Kat Kerkhofs over Dries Mertens: “we hebben elkaar lelijke dingen aangedaan”

Kat Kerkhofs
Foto: Play4

Ze lijken één van de meest glamoureuste en standvastigste koppels van Vlaanderen en Italië: Dries Mertens en Kat Kerkhofs. Het koppel is in verwachting van hun allereerste kindje en ze lijken gelukkiger dan ooit. Al is dat niet altijd zo geweest.

“Dries en ik, wij zijn zeventien jaar samen en we hebben in die periode lelijke dingen gezien van elkaar, we hebben elkaar ook lelijke dingen aangedaan. Ik geloof oprecht: als je daar door komt, en als je ondanks die lelijke dingen nog altijd heel bewust kiest voor elkaar, dan kan je véél aan. Maar daar moet je ballen voor hebben, want dat is niet gemakkelijk”, verklaart Kat in Het Laatste Nieuws.

Kat en Dries zijn altijd blijven volhouden en blijven geloven in de liefde voor elkaar. “Ik ben ook blij dat we getrouwd waren, dat was de drempel die ervoor zorgde dat we niet uiteen zijn gegaan. De scheiding aanvragen, we konden dat niet over ons hart krijgen. Dat voelde als falen. In de plaats zijn we beginnen te babbelen en hebben we opnieuw voor elkaar gekozen, met de slechte kanten erbij. We hadden de liefde ergens anders kunnen gaan zoeken, maar je kan die energie ook gewoon in elkáár steken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today