21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Sam Gooris ongerust over Shania en Kenji: “dat maakt me zenuwachtig”

Foto: DPG Media

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn trotse ouders van Kenji Gooris en Shania Gooris. De twee zijn uitgegroeid door twee prachtige volwassen mensen die klaar zijn om hun eigen vleugels uit te slaan. Een moment waar Sam liever nog niet aan denkt.

“Maak me niet zenuwachtig hé! Als ik eraan denk dat ze morgen het huis kunnen uitgaan, begin ik spontaan te zweten. Shania is 21 jaar en Kenji is er 19. Het zal niet zo heel lang meer duren, dat besef ik. Maar dat hoort bij het leven, zeker? Ik ben er echter van overtuigd dat we altijd een zeer goed contact zullen hebben, net zoals ik met mijn ouders heb”, zegt Sam een beetje emotioneel in Primo.

Sam is er zeker van dat zijn kinderen het goed zullen doen in het leven en hun dromen zullen achterna gaan. “. Ik besef dat er binnenkort een vriendje en een vriendinnetje op de stoep zullen staan, en dat maakt me gezond zenuwachtig. (glimlacht) Ik wil wel eens weten met wie ze naar huis gaan komen. Maar hoe oud ze ook zijn, je geeft ze niet graag af hé, je kinderen. Gelukkig zijn ze graag thuis. Kenji is een echte huismus. Hij wou een of andere studierichting doen in Kortrijk – vraag me niet wat want dat is Kelly haar sector, zij weet dat allemaal – – maar hij heeft daar uiteindelijk toch maar van afgezien. Op kot gaan, dat zag hij helemaal niet zitten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today