4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Kato van ‘The Starlings’ openhartig over miskraam

Kato van ‘The Starlings’ openhartig over miskraam

Tom Dice
Foto: Medialaan/Joe

“Er is eigenlijk heel veel gebeurd op twee jaar tijd. Eerst ben ik mijn oma verloren,  een jaar daarna is mijn mama overleden. In tussentijd zijn we dan ook getrouwd, er zijn ook heel veel positieve dingen gebeurd, maar vlak na ons huwelijk hebben wij een miskraam gehad”, vertelde Kato maandagavond bij James Cooke en Gert Verhulst. Samen met Tom Dice was Kato te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’ en dat naar aanleiding van hun nieuwe cd die eind deze week verschijnt. 

“Dat was de genadeslag voor mij, daar was ik volledig kapot van, wat logisch is denk ik. Maar muziek is een beetje helend voor ons, ik denk voor elke artiest.  Het is dus logisch dat een deel van ons nieuwe album daarover gaat”, gaat Kato verder.

“Ik heb twee maanden geen nieuwe muziek kunnen schrijven, als je schrijft is dat heel persoonlijk. Ik kon het de eerste twee maanden niet loslaten, nadien lukte dat wel”, reageert Kato.

Tom Dice was er uiteraard voor zijn vrouw, maar het was vooral Kato die het meeste last had van haar miskraam. “In het begin kon ik daar niet open over praten, maar ik ben iemand die over dingen moet kunnen praten. Ik kan niets opkroppen. Het is nog altijd een taboe als iets niet lukt, de miskraam kwam vrij vroeg in mijn zwangerschap, bijna niemand wist dat ik zwanger was”, vertelt Kato.

“De kinderdroom is er nog altijd, maar ik heb toch een schrik opgedaan. De eerste maanden was ik mentaal zeker niet klaar voor een nieuwe zwangerschap, het is al wel beter. Ik ben er zeker van dat we dat ooit héél goed gaan doen, maar we gaan er onze tijd voor nemen”, besluit Kato.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today