-1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 6 maart 2021
-1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 6 maart 2021

Keert dit personage binnenkort terug naar Familie?

Familie; aflevering 6662 op 12 november 2020 bij VTM. Op de foto: Jits Van Belle

Eind januari namen de kijkers van Familie afscheid van het geliefde personage ‘Robyn’, gespeeld door actrice Jits Van Belle. Robyn vertrok op bedevaart naar Santiago de Compostella en uit interviews met de actrice bleek dat ze voorgoed uit de serie was geschreven. Maar kijkers lijken daar nu aan te twijfelen…

In de begingeneriek van Familie is ‘Robyn’ immers nog steeds te zien. “Aha, ze willen het personage Robyn dus warm houden. Dat betekent natuurlijk dat ze nog zal terugkeren”, schrijven kijkers op sociale media.

De kijkers zijn haar ook nog lang niet beu. Robyn was altijd een geliefd personage: “Zo’n positief en warm personage hebben we nodig in Familie”, herneemt TV Familie een uitspraak van een kijker.

Maar of de hoop van de kijkers ook waarheid wordt, valt te betwijfelen. Jits Van Belle klonk immers erg ontgoocheld bij haar afscheid aan Familie. Door de coronacrisis kon ze immers niemand knuffelen of trakteren met taart op haar laatste draaidag. En ook over haar rol zelf was ze ontgoocheld. Volgens de actrice zat er veel meer in het personage van Robyn.

“Jammer eigenlijk. Want ik heb altijd het gevoel gehad dat het beste van mijn personage nog moest komen. Naar mijn bescheiden mening heeft Robyn nooit de kansen gehad die ze verdiende om open te bloeien”, verduidelijkte Jits Van Belle haar standpunt in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today