4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Sandrine André over Kürt Rogiers: “onze vriendschap zit heel diep”

Foto: VTM

Sandrine André en Kürt Rogiers vormen voor heel wat VTM-kijkers hét televisiekoppel bij uitstek. Zowel in Wittekerke, Sara als tegenwoordig in Familie vormden Sandrine en Kürt een koppel. De twee kennen elkaar dan ook door en door. Zijn er nooit in het echt vonken overgeslagen?

“We leerden elkaar kennen toen we allebei al liefdesgeluk hadden gevonden”, verduidelijkt de 49-jarige actrice in TV Familie. “‘Daardoor hadden we beiden ook geen behoefte aan verliefd worden op iemand anders. Want dat gebeurt soms, dat je door intieme scènes écht verliefd op elkaar wordt. Maar da’s bij Kürt en mij nooit het geval geweest”, benadrukt Sandrine André in het weekblad.

Sandrine André is er ook van overtuigd dat Kürts echtgenote Els veel beter bij hem past. “Kürt en ik lijken ook te veel op elkaar qua karakter. Als liefdespartners zou het niet werken. Nee, Els hoeft totaal geen schrik te hebben”, lacht Sandrine André in TV Familie.

Maar het vertrouwen en de vriendschap tussen Sandrine en Kürt is groot. “We kunnen goed babbelen, maar ook perfect een hele namiddag geen woord wisselen”, vertelt Sandrine André in het weekblad. “En da’s waar het om draait bij vriendschap.”

“Als collega’s ons eens horen discussiëren, zeggen ze dat wij precies een getrouwd koppel zijn”, lacht Sandrine André in TV Familie. “Ik hoop nog lang met Kürt te werken. Onze vriendschap zit heel diep.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today