13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Kelly Pfaff: “Dat heeft zijn ogen doen opengaan”

Foto: Photo News

Dankzij ‘Expeditie Gooris’ zijn de ogen van zanger Sam Gooris eindelijk geopend. Waar vroeger werk alle aandacht en prioriteit kreeg, probeert Sam nu één keer per jaar 2 volledige weken tijd te maken voor zijn gezin, en niks anders dan zijn gezin.

Zijn vrouw Kelly Pfaff zei vroeger wel vaker dat Sam te veel werkte, maar dat is iets wat Sam altijd wegwuifde.

“Zijn antwoord was steeds: ‘Ja Ja schat, maar ik mag mijn twee pollen kussen dat ik zoveel optredens heb. Zolang het duurt, moet ik ervan profiteren’, en dat is waar, maar ik heb hem altijd gezegd dat er meer is in het leven dan alleen maar werken en geld verdienen”, zegt Kelly in Primo.

Kelly heeft Sam altijd gezegd dat hij blij mag zijn met 2 kinderen zoals die van hen. Nooit hebben zij geklaagd. “En wat verwachtte hij van hen? Later op zijn sterfbed? Dat ze zeggen: ‘Deze mens heeft heel zijn leven keihard gewerkt!’ Is het dat dan? Of liever: ‘Weet je nog die dag dat we met papa dit hebben gedaan of met papa dat hebben gedaan.’ En toen zijn Sams ogen opengegaan.”

Kenji en Shania hebben het hun vader nooit kwalijk genomen dat hij er niet altijd voor hen was. En dat is mede dankzij Kelly die er wel altijd was voor hen. “Ik ging met de kinderen op vakantie, soms samen met zijn ouders, of met mijn ouders en Sam kwam ons dan een paar dagen later achterna gereisd. Zo hebben we dat altijd opgelost.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today