14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Klaasje Meijer: “Die vrijheid had ik niet bij K3”

DPG Media

Het is al bijna 2 jaar geleden dat Klaasje Meijer aankondigde dat ze niet langer deel zou uitmaken van K3. Ondertussen heeft Julia Boschman de taak van haar overgenomen en slaat Klaasje nu meer dan ooit haar vleugels uit.

Spijt van haar beslissing heeft ze nog steeds niet. Dat vertelt ze in Dag Allemaal. “De vrijheid die ik nu ervaar, daar verlangde ik naar. Die had ik niet bij K3. Zelfs nu ik weet dat zelfstandig zijn echt hard werken is.”

Sinds haar vertrek heeft Klaasje niet stilgezeten. Ze dook op in de Vlaamse versie van ‘The Masked Singer’, ‘Fear Factor’, het Nederlandse ‘The Big Balance’ en in de familiefilm ‘Boeien’. Bovendien ronde ze ook nog eens haar acteeropleiding aan de Amsterdam Film School af.

Nu ze niet meer bij K3 zingt en danst, heeft Klaasje ook niet echt nog een vaste job. Maar dat vindt ze prima. Het schrikt haar niet af.

“Ik geniet er juist van. Ik heb nog geen moment zonder werk gezeten sinds ik K3 heb verlaten. Ik word regelmatig gevraagd voor tv-programma’s of optredens in België en Nederland. Zo werken de meeste zelfstandige artiesten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today