15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Ketnet blikt terug op Throwback Thursday!

Throwback Thursday
© VRT/Ketnet

Vorig jaar vierde Ketnet zijn twintigste verjaardag met niet minder dan vier volle Sportpaleisen.  Op 1 december zendt Ketnet de Throwback Thursday-show opnieuw uit zodat alle fans opnieuw kunnen genieten van pure nostalgie met hun jeugdhelden.

Ketnet en Studio 100 organiseerden vorig jaar hét feest van het jaar voor de eerste generatie Ketnetters met een exclusieve reünie van Spring, een knallend optreden van Samson en Gert en de Ketnet-wrappers van het eerste uur Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe. Maar liefst vier avonden lang gingen meer dan 17 000 Ketnet-fans uit hun dak. 

“Het is intussen al een jaar geleden dat het dak er bijna afging in het Sportpladijs en ons massaal een kippenvelmoment bezorgde. Ketnetters van toen zongen uit volle borst mee met klassiekers van Samson en Gert en Spring. Om onze 21e verjaardag te vieren hebben we een cadeautje voor de fans van het eerste uur. Op 1 december zendt Ketnet de Throwback Thursday-show uit zodat alle fans opnieuw kunnen genieten van pure nostalgie met hun jeugdhelden.” zegt Maarten Janssen, Netmanager van Ketnet

Op 1 december viert Ketnet zijn verjaardag, om dit te vieren zendt Ketnet de Throwback Thursday-show uit op 1 december omstreeks 20.45 uur.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today