9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

VTM zend apotheose Rode Neuzen Dag live uit

Ann Lemmens en Niels Destadsbader
Foto: VTM

Hoeveel heeft Vlaanderen over voor jongeren met psychische problemen? Morgen tellen An Lemmens en Niels Destadbader de centen op in Rode Neuzen XL 

Rode Neuzen XL is de grote apotheose van de actie van VTM, Belfius en Qmusic en op het eind van de feestelijke avond in het Antwerpse Sportpaleis weten we hoeveel geld de voorbije maanden door honderden vrijwilligers is ingezameld om jongeren met psychische problemen beter te begeleiden op school.

An en Niels schakelen vanuit de backstage heel de avond door naar Koen Wauters en Jonas Van Geel op het podium van een uitverkocht Sportpaleis. Koen en Jonas hebben voor hun show heel wat collega-artiesten uitgenodigd zoals Tourist LeMC, Angèle, Laura Tesoro, Lil’ Kleine, Emma Bale, Novastar, Gers Pardoel, Voice Kids-winnares Jade en Hooverphonic.

Wat als de Rode Neuzen op waren?

Speciaal voor Rode Neuzen Dag XL nam de cast van Wat Als? gloednieuwe sketches op. Zo brengen An en Niels vanuit de backstage het antwoord op vragen zoals Wat als de Rode Neuzen op waren?, Wat als Jezus een beetje gierig was? en Wat als je alles verkocht kreeg?. Tussen de muziek en de sketches door luistert Evi Hanssen naar enkele persoonlijke verhalen van jongeren en brengen Sam De Bruyn en Birgit Van Mol de actievoerders en de scholen in beeld.

De grootste tv-show van het jaar start vrijdag 30 november 2018  bij VTM om 20u40.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today