5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Kevin Janssens: “Het is soms erg confronterend”

Foto: VTM

Kevin Janssens is volgens veel vrouwen een van de knapste acteurs van Vlaanderen en daarbuiten, maar toch is hij nog altijd single. Hij is de juiste vrouw nog niet tegengekomen en daardoor is hij ook nog geen papa kunnen worden.

De vrienden van de acteur hebben bijna allemaal kinderen. En de acteur kan niet anders dan toegeven dat hij al die kinderen en baby’s gewoon heel graag ziet.

“Maar: ‘Soms is dat confronterend. Als ik dan terug naar huis rijd, denk ik dat het fijn zou zijn om er zelf te hebben…’”, zegt hij in ’22 Minuten Stomme Vragen’ en lezen we in Tv Familie.

Al zijn niet al die kinderen een grote fan van de acteur. Zo was een dochtertje van een vriend die altijd afstand hield van Kevin en hem toch raar bekeek.

“Het was al twee jaar dat ze mij precies niet moest. Terwijl ik altijd toenadering zocht en leuk en grappig tegen haar was. Maar ze lachte nooit… Een tijdje geleden was ik even weg tijdens een spelletje en ze vroeg naar mij. Toen kreeg ik bijna tranen in m’n ogen. Omdat ik dacht ‘missie geslaagd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today