5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Natalia slachtoffer van oplichting

Foto: DPG Media

De dag van vandaag moeten we ontzettend goed opletten met alle nep-reclame op sociale media. Heel wat BV’s worden misbruikt om producten te verkopen, en dat terwijl de BV er zelf niets vanaf weet. Ook Natalia is opnieuw slachtoffer geworden.

Zo wordt Natalia nu gebruikt in een advertentie waarop te zien is hoe ze geboeid wordt weggedragen door de politie. Bij de foto staat de titel: ‘Ik schaam me voor wat ik heb gedaan’. En dat allemaal in de hoop dat mensen op het artikel zouden klikken.

Wie toch op zo’n advertentie klikt, hoeft niet meteen te panikeren. Je komt op een website terecht die je een opbrengt van 850 tot 2100 euro per dag beloofd als je intekent. Dat mag je dus absoluut niet doen.

“Het is inderdaad helaas niet de eerste keer dat Natalia het slachtoffer is van nepadvertenties op de sociale media. Zoals nu ook dat fake bericht dat ze in de boeien zou zijn geslagen en werd weggeleid door een agent. ‘Dit is het einde van haar carrière’, stond er ook nog te lezen. Erg… Trap hier alstublieft niet in, beste mensen”, zegt haar manager Stijn Peeters in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today