9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 oktober 2020
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 oktober 2020

Kim Debrie wordt Miss Cupido!

Kim Debrie
© Radio 2

Op Valentijndsdag wordt Radio 2 de liefdeszender van Vlaanderen.  Cupido van dienst is Kim Debrie die tussen 13u en 16u Miss Cupido presenteert bij de grootste familie van Vlaanderen.  

Op woensdag 14 februari is het één en al Valentijn op Radio 2.  Tussen 13u en 16u presenteert Kim Debrie het gelegenheidsprogramma Miss Cupido.  Dat doet ze niet alleen want ze verkeert in het bijzonder goede gezelschap van ondermeer Stan Van Samang, Jan Smit, Bart Peeters en heel wat anderen.

Daarnaast gaat ze als Miss Cupido ook op zoek naar de bekende Vlaming die het best in de markt ligt.  Wil jij op date met James Cooke? Of heb je wel een boontje voor Christoff?  Altijd al een gezellige avond willen doorbrengen met Belle Perez of Danira Boukhriss?  Of heb je een favoriete plaat die je wil opdragen aan Goedele Wachteres of Erik Van Looy?  Dan moet je morgen beslist luisteren naar Miss Cupido!

Op de website van Radio 2 kan je tevens kans maken om samen met je droomdate een gastronomisch etentje voor twee personen te winnen bij een lid van de restaurantvereniging Les Disciples d’Auguste Escoffier Benelux.

Hoofdredacteur wil date met James Cooke

Christof Desmedt

Ondergetekende zal morgen tussen 13u en 16u te horen zijn op Radio 2 bij Kim Debrie.  Een date met James Cooke zag ik wel zitten en ook mijn favoriete plaat voor hem had ik al in gedachten.  Benieuwd waarom ik een date met James wil en welke plaat ik aan hem opdraag? Je verneemt het morgen bij Miss Cupido met Kim Debrie!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today