13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 maart 2023

Win ‘Dex Tot De Tweede Macht’ van Barbara Dex (afgelopen)

Barbara Dex
© CNR Music

Op haar nieuwe plaat ‘Dex Tot De Tweede Macht’ bezingt Barbara Dex haar liefde voor de man die haar alles leerde, Marc Dex. Het album is sinds kort verkrijgbaar en wij geven 5 exemplaren weg!

Op haar nieuwe plaat ‘Dex tot de tweede macht’ bezingt Barbara de liefde voor haar vader Marc, haar grote held en voorbeeld. Uit dat album kregen we al de felgesmaakte single ‘Waar moet ik heen zonder jou’ voorgeschoteld.

Het album bevat nog heel wat andere Dex-hits zoals ‘Maar in Amerika’ en ‘Oh clown’. Het album kan je dan ook het best omschrijven als pure nostalgie in een modern jasje.

Win!

Barbara Dex heeft een nieuw album uit en leverde 5 exemplaren af op onze redactie.  Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

  • Deel deze post op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: in welk jaar nam Barbara Dex voor België deel aan het Eurovisie Songfestival én met welk nummer was dat?  Vermeld ook duidelijk je naam en je adres!

De wedstrijd loopt tot en met 28 februari.  Winnaars worden persoonlijk verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today