17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Klaasje van K3: ‘Heb een crash gehad’

K3 - Klaasje, Hanne en Marthe
Foto: DPG Media

Klaasje Meijer is te zien in ‘The Big Balance’ op SBS6 in Nederland. Daarvoor moet ze heel wat oefenen en trainen en dit ondertussen al 4 maanden lang. In het begin begon ze nog laag tegen de grond, ondertussen traint ze op een hoogte van 9 meter.

“Enkele weken geleden heb ik een flinke crash gehad op de highline. Geen letterlijke crash, maar een mentale. Aanvankelijk dacht ik: ik doe dit wel even. Op de vloertrainingen had ik het slacklinen aardig onder knie, dus dat moest op hoogte ook lukken.”

Maar het verliep allemaal niet zoals gepland. “Eenmaal boven aangekomen, begon mijn lijf helemaal te shaken. De angst nam mijn lichaam volledig in beslag. Ik ben langzaam schuifelend naar het midden van de lijn geschoven, waarna ik voorzichtig met een hulplijntje kon gaan staan. Helaas is er van de volgende stap, namelijk wandelen over de lijn, helemaal niks terechtgekomen. Ik begon te huilen. En zo hing ik daar: jankend op negen meter hoogte op een dunne lijn.”, doet Klaasje haar verhaal in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today