13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 oktober 2021
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 oktober 2021

Klaasje: “Zo heb ik K3 beleefd”

Wie dacht dat Klaasje Meijer niet bij de zoektocht naar haar opvolgster was betrokken heeft het mis. Het bijna gewezen K3’tje is zeker betrokken bij de zoektocht, maar bekijkt het hele proces vooral achter de schermen. “We vinden het belangrijk dat de kandidaten – en zeker de Nederlanders – even met Klaasje konden praten”, vertelt Marthe over Klaasje haar functie tijdens de zoektocht.

Klaasje staat de kandidaten bij met de nodige tips en advies. “Ik vertel eerlijk hoe ik het beleefd heb, hoe ik in het avontuur ben gestapt en hoe ik gegroeid ben naar die keuze om te stoppen. Ik denk dat het goed is dat ze zich grondig voorbereiden op wat het leven als K3 inhoudt”, zegt Klaasje in Dag Allemaal.

Klaasje is eerlijk over haar keuze om te stoppen, maar ze geeft de kandidaten niet het gevoel dat het zo gemakkelijk is om uit K3 te stappen. Ze wil dat de kandidaten lang genoeg nadenken over de keuze om bij K3 te gaan, maar ook dat ze in hun achterhoofd moeten houden dat de keuze om K3 te verlaten er zeker is. “Ik heb me ingeschreven met het idee: ‘Dit ga ik superlang doen.’ Maar je ontwikkelt je als mens, en dan weet je dat je je dromen moet volgen.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today