9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Jan Verheyen heeft gouden raad voor Louis Talpe

Foto: VTM

Louis Talpe kroop jarenlang in het superheldenpakje van Mega Toby. Iets waar hij achteraf wel spijt van leek te hebben. Dat kan ook ‘Mega Mindy’ actrice Nicky Langley beamen. “De ‘Mega Mindy’ periode eindigde wel op een wat valse noot. Tijdens de opnamen van de laatste film liet hij weten dat hij ermee wou stoppen. Ik denk zelfs dat hij wat spijt had dat hij die rol zo lang gespeeld had. Het achtervolgde hem, terwijl hij zo ambitieus was. Terecht, voor mij heeft hij alles in huis om het pad van Koen De Bouw of Matthias Schoenaerts te volgen.”

En dat is iets wat ook regisseur Jan Verheyen niet is ontgaan. “Ik zou graag eens met Louis samenwerken. Hij is erg gegroeid als acteur en is slim aan de weg aan het timmeren. ‘The Racer’ was een beetje een stuurloze film, maar dat is niet erg, dat is niet zijn schuld. Louis is een echte leading man aan het worden en die hebben we niet op overschot. Iemand van zijn leeftijd, met die looks…”

Jan heeft een gouden tip voor Louis en deelt die graag in Dag Allemaal. “Of zijn carrière richting buitenland moet evolueren? Dat kan. Ik zou wel dicht bij de rollen blijven die hij zo goed doet. De charismatische, sexy man, waarom zou hij daarvan afstand nemen? Ik snap soms niet dat acteurs plots het tegenovergestelde willen spelen van de rollen waar ze succes mee kenden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today