7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Bart Peeters: “Ik ben soms te mild”

Foto: Peter De Smedt

Hij is één van de drie nieuwe juryleden van ‘Belgium’s Got Talent’, Bart Peeters. Voor Bart is het zijn allereerste ervaring in de jury van een talentenwedstrijd als ‘Belgium’s Got Talent’. En het bevalt hem uitstekend. Zo vond ook presentator van ‘Belgium’s Got Talent’ Koen Wauters dat Bart er op zijn plek zat.

“Ik begrijp wat hij bedoelt. In deze talentenjacht treden de meest uiteenlopende acts aan. Zangeres, muzikanten, circusacts, dansers, comedians,… wel, ik ben dat ook allemaal. Of ik ben het minstens allemaal geweest”, lacht Bart in Tv Familie.

Koen Wauters zei ook nog over Bart dat hij misschien wel te lief was om een jurylid te zijn en ook daar kan Bart zich in vinden. “Hij heeft zoals steeds gelijk! Maar dat komt natuurlijk omdat ik  weet hoe die kandidaten zich voelen. Ik besef hoe kwetsbaar zij zich opstellen wanneer ze, na lang oefenen hun act komen presenteren. Dan overvalt me altijd een gevoel van twijfel een mededogen. En dan gebeurt het al eens dat ik misschien wat te mild ben. Maar ik heb ook al ‘nee’ gezegd hoor!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today