7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Kobe Ilsen klaar voor nieuw seizoen van De 3 Wijzen

De 3 Wijzen
© VRT/Eén

Vanaf zondagavond 25 maart duikt Kobe Ilsen weer de Vlaamse huiskamers binnen met De 3 Wijzen.

Met een strak pak aan is hij helemaal klaar voor het tweede seizoen van dit legendarische panelprogramma, in een vernieuwd decor en met een hele hoop nieuwe wijzen. Vertrouwde gezichten als Maaike Cafmeyer en Sven de Leijer worden vervoegd door nieuwelingen als Julie Van den Steen, Philippe Geubels en Adriaan Van den Hoof.

Nieuwe rubrieken

Dit seizoen zijn er twee nieuwe rubrieken: in de nieuwe ronde ‘de verfilming’ wordt het leven van een onbekende landgenoot, die iets uitzonderlijks heeft gepresteerd of onwaarschijnlijks heeft meegemaakt, verfilmd. En hieruit vloeit natuurlijk een verrassende vraag voort. Tom Audenaert, Liesa Naert en Koen Van Impe nemen de rollen voor hun rekening. Het antwoord op de bijhorende vraag wordt dan weer door de echte onbekende landgenoot gegeven.

In een andere nieuwe rubriek kan je genieten van de verrassende muzikale talenten van onder andere Herman Brusselmans, John Crombez, Caroline Van den Berghe, Pascal Braeckman en Mathias Vergels. Zij spelen een eigen versie van een nummer van een internationaal bekende artiest waar Kobe een onverwachte vraag over stelt.

De 3 Wijzen, vanaf 25 maart elke zondag om 20u30 op Eén.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today