4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Koen en Valérie trots op zoon Nono Wauters!

Nono Wauters
Foto: Ketnet/Alex Vanhee

Talent is iets wat je erft van je ouders. Zoveel is duidelijk voor Nono Wauters.  Dit weekend stond de kleine Wauters op de planken van het Plopsa Theater in De Panne tijdens de Ketnetmusical, ‘Team U.P’.

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together en Unidamu met in totaal meer dan 125.000 bezoekers, stelden Ketnet en Studio 100 dit weekend hun gloednieuwe Ketnet Musical: TEAM U.P.! voor.

In de cast van de musical schitterden heel wat kinderen maar Nono Wauters wist zich echt in de kijker te dansen.  De expressie en de ‘goesting’ spatten bij hem gewoon van het podium.  De 11-jarige zoon van Koen Wauters en Valérie De Booser speelt in de  musical de rol van Jo, de helft van een energieke tweeling op een sportschool waar alles in het teken staat van winnen en presteren.

Na afloop was papa Koen erg trots op zijn zoon: “Ik ga nog eens terugkomen, want ik heb vooral naar Nono ­gekeken. Je ziet dat hij het graag doet, die kleine ademt het uit. Hij deed ook meer dan de danspasjes, hij voegde er veel cool en swag aan toe.”

Verhaal

In het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste? Alles draait om één ding: de allerbeste zijn.

In deze school komt Lars terecht, de zoon van een groot sporter. Dit hoort zo voor een zoon van een sportman, maar Lars zou eigenlijk liever muziek maken dan sporten. Op U.P. is niet iedereen even blij met zijn komst. En wanneer de directrice, omwille van zijn vaders bekendheid, Lars voortrekt, is het hek van de dam en staat de hele school op stelten.

Praktisch

Na de première die dit weekend plaats vond, zijn er voorstellingen gepland in Hasselt, Gent, Oostende en Antwerpen.  Om aan de grote vraag naar tickets te kunnen voldoen worden er drie extra voorstellingen ingepland op dinsdag 1 mei.

Speeldata

  • Ethias Theater Hasselt 7 april 2018
  • Capitole Gent 28 en 29 april  met extra voorstelling op 1 mei 2018
  • Kursaal Oostende 10 mei 2018
  • Stadsschouwburg Antwerpen 19, 20, 21 en 27 mei 2018

Alle info via www.ketnetmusical.be en www.studio100.com

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today