14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
14 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Koen Wauters en Isabelle A nemen duet op

Isabelle A en Koen Wauters
© CNR Records

Ruim twee jaar na het derde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’, brengen Isabelle A een duet uit met niemand minder dan Koen Wauters

Ruim 25 jaar geleden, in 1993 om precies te zijn, zongen Isabelle A en Koen Wauters live ‘Gelukkig Zijn’ van Ann Christy bij Margriet Aan Zee. Op dat moment hadden beide publiekslievelingen al een indrukwekkend aantal Tien Om Te Zien-klassiekers op hun palmares verzameld. Dat hun wegen zouden samenkomen was dus een kwestie van tijd, al was dit duet eenmalig voor tv en werd het nummer niet op single uitgebracht. 

Het duurde echter tot 2017 eer Isabelle en Koen elkaar echt beter leerden kennen. Tijdens het erg bejubelde seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ klikte het onmiddellijk. En toen Isabelle in 2018 het nummer ‘Nooit Meer Alleen’ aangeboden kreeg voor het nieuwe album, klonk spontaan in haar hoofd: “Dat is een nummer voor Koen en mij!”

De drukke agenda’s werden naast elkaar gelegd en Koen en Isabellen vonden de tijd om het duet in de studio in te zingen. Het resultaat is werkelijk indrukwekkend. ‘Nooit Meer Alleen’ van Isabelle A & Koen Wauters is een klassieker vanaf de eerste noot, een pakkende ballade door twee van de strafste en herkenbaarste zangstemmen uit Vlaanderen die na 25 jaar elkaar écht hebben gevonden.

Videoclip door dochter Zita

‘Nooit Meer Alleen’ is de voorbode van het nieuwe single album van Isabelle A dat zal verschijnen in het voorjaar van 2019. De single verschijnt als digitale download en via streaming.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today