16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 september 2020
16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 18 september 2020

Margriet Hermans en Celien bezegelen moeder-dochterrelatie met innemend duet!

margriet en celine
© Casa 13

Hoewel haar vorige single ‘Niets Meer’ nog op heel wat steun van het Vlaamse publiek mag rekenen, lanceert Celien reeds haar volgende single. Een unieke release want het werd een duet met niemand minder dan haar eigen moeder Margriet Hermans. Een combinatie waar Vlaanderen en vooral de fans van Celien en Margriet al een tijdje op wachten. 

Ze kozen voor het nummer ‘Samen Leven’ van Jimmy Frey, die onlangs tijdens de eindejaarsuitzending van Ment TV en Vlapo een loftrompet voor zijn carrière in ontvangst mocht nemen. Jimmy zelf was in het verleden het boegbeeld van de levenslijn-acties en het nummer werd dan ook snel een gekende song in Vlaanderen. Celien en Margriet staken het nummer in een nieuw jasje en maakten, mits enkele aanpassingen van de tekst, van dit nummer een meezinger voor elk publiek.

Of we Margriet en Celien ook samen het nummer zullen zien zingen? Absoluut! Met grote dank aan Ment TV die het duet op oudejaarsavond hebben opgenomen en zullen uitzenden.

Concert én albumrelease

Voor zij die het graag live willen aanschouwen zijn er nog kaarten beschikbaar voor het concert van Celien op 9 februari 2019. Een concert in het teken van haar eerste full-cd die tijdens deze avond zal voorgesteld worden en waarop mama Margriet zeker niet mag ontbreken. Kijk op www.celien.eu voor de laatste tickets of stuur een mailtje naar info@celien.eu

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today