17 °C Antwerpen, BE
zondag 1 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
zondag 1 oktober 2023

Kom naar het huwelijk van Tamara en Bob uit Thuis

Tickets zijn nu verkrijgbaar!

Foto: VRT

Het huwelijk van het jaar komt eraan, en dat moet gevierd worden. Daarom nodigen Bob en Tamara uit Thuis de kijkers graag uit op hun trouw, op zondag 29 mei op de adbijsite van Herkenrode in Hasselt.

In de aflevering van vrijdag 27 mei zal te zien zijn hoe het echtpaar het ja-woord geeft. Tijdens het event krijgen de fans een exclusieve preview van het vervolg van deze festiviteiten, kunnen ze het glas heffen, en de liefde van Bob en Tamara mee vieren.

De namiddag start met een ontdekkingswandeling doorheen de abdijsite van Herkenrode. Tine Priem (Tamara) en Christophe Haddad (Bob) leiden ter plaatse de weg via online video’s. Na de wandeling wachten Katrien De Ruysscher, Bram Spooren, Yemi Oduwale, Nawfel Bardad-Daidj en Mathias Vergels de fans al op, in afwachting van de grote glamoureuze intocht van de geliefden. Het gelukkige echtpaar spreekt hun huwelijksgeloften opnieuw uit en iedereen krijgt de kans om het beste van zichzelf te geven tijdens de openingsdans.

Hoe loopt het trouwfeest in Thuis af? De aanwezige fans krijgen een exclusieve preview op groot scherm, met in primeur de aflevering van maandag 30 mei. En natuurlijk moet een trouwfeest spetterend worden afgesloten: daar zorgen Mathias Vergels en zijn live-band Het Goede Voorbeeld voor.

Bestel hier je tickets

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today