7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

De koppels van Blind Getrouwd gaan samenwonen

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

De Blind Getrouwd-koppels zijn terug van huwelijksreis en beginnen aan een nieuwe fase in het experiment: ze gaan samenwonen. Om hun nieuwe appartement gezellig in te richten, gaan ze samen meubels aankopen, om daarna een eerste dag en nacht door te brengen in hun gezamenlijke stek.

Ook thuis worden eerst nog wat spullen opgepikt, en Aljosja weet Lieve aangenaam te verrassen met zijn inrichting. “Ik had een heel ander beeld van zijn stijl, dus ik ben onder de indruk. Ik heb trouwens al samengewoond met vriendinnen, maar het is de eerste keer dat ik ga samenwonen met een man. Spannend!”, klinkt het bij Lieve.

Voordat Tim en Esther aan hun nieuw avontuur beginnen, gaan ze langs bij expert Wim Slabbinck voor een gesprek. Dat ze over alles kunnen praten en zich heel goed voelen bij mekaar is al lang geen geheim meer, maar zijn er ook gevoelens in het spel? Tim licht al een tipje van de sluier op: “Ik kijk er echt wel naar uit om samen te wonen. Dan gaan we zien of onze levens ook in de praktijk compatibel zijn. Dan weten we meteen misschien hoe het de rest van ons leven kan verlopen”, blikt hij al even vooruit. En daar hoort ook schoonfamilie bij: Esther leert hen nog beter kennen tijdens een etentje thuis.

Mike en Marjolein staan aan de start van een belangrijke periode, nadat ze recent van hun roze wolk vielen. “Dit is het tweede deel van het avontuur. En waarschijnlijk voor ons het belangrijkste deel. We zullen ook niet meer 24 op 24 bij mekaar zijn. Dat zal Marjolein goed doen, maar mij waarschijnlijk ook. Ik kijk echt uit naar deze nieuwe fase”, zegt Mike.

Toon en Frie gaan langs bij experte Margo Van Landeghem voor een korte evaluatie. Kort, want gesmeerder kan het niet lopen tussen de twee. Wel willen ze wat raad over de periode die eraan komt, want er moet opnieuw gewerkt worden, en dus zullen ze een pak minder tijd hebben voor mekaar.

En Wendy en Damiano leggen hun ziel bloot bij expert Wim.

Blind Getrouwd, maandag 5 maart 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today