6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

‘De Mol’-boek Bart Debbaut bijna in de rekken

© Uitgeverij Lannoo

In Nederland weten ze over enkele dagen wie De Mol is, bij ons begint de zoektocht naar de saboteur in een groep van tien mensen pas op zondag 25 maart. Op televisie althans, want in boekversie kan je De Mol al sneller ontmaskeren.

Eerder kon je op onze website al een gesprek lezen dat auteur Bart Debbaut zou uitkomen met de ‘De Mol’, een gelijknamige misdaadroman die niet toevallig gebaseerd is op het televisieformat. Hierin vertrekken de tien deelnemers naar het buitenland, maar nog voor het programma goed en wel begonnen is verdwijnt één van de kandidaten plotseling. Het productieteam zit met de handen in het haar. Of is dat meteen al een werkje van de Mol?

Vanaf 14 maart in de winkels

Zondagochtend postte de auteur op zijn Twitter-account, naar aanleiding van de Nederlandse finale die over enkele dagen zal plaatsvinden, de cover van zijn nieuwste telg en liet daarbij weten dat het boek vanaf 14 maart in de boekhandel zal liggen. Wie niet tot 25 maart wilt wachten, kan dus alvast in het boek op speurtocht gaan naar De Mol.

Niet dezelfde Mol in boek en tv-reeks

Wie echter hoopt om de saboteur van dit jaar te kunnen vinden door het boek in sneltempo uit te lezen, is helaas zelf ‘gemold’. Het boek is immers fictief en staat volledig los van het nieuwe seizoen op Vier. Al weet je met De Mol maar nooit…

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today