13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Kristel Verbeke: “Ik bewonder dat enorm”

Kristel Verbeke: “Ik bewonder dat enorm”

Unicef

Één van de mooiste showbizzkoppels uit Vlaanderen moet toch wel Kristel Verbeke en Gene Thomas zijn. De twee zijn al zo ontzettend lang samen, en de liefde spat er nog steeds vanaf.

“Door ouder te worden gaat de tijd ook veel sneller. Ik zeg soms tegen Gene: ‘Sorry liefje, het beste is eraf. Ik heb dat vaak als ik iets vergeet of iets niet goed heb gehoord. Hij moet ook altijd hard lachen als ik denk dat ik doof aan het worden ben”, lacht Kristel in Dag Allemaal.

Kristel is 46 en meer en meer gaan beseffen dat familie erg belangrijk is. Door K3 moest ze soms haar werk heel vaak laten voorgaan omdat ze weinig keuze had, en dat zou ze nu niet meer toestaan.

Kristel wordt zelf al een dagje ouder, maar daar lijkt ze weinig problemen mee te hebben. Op bepaalde vlakken weet ze sommige oudere mensen wel te bewonderen.

“Ik bewonder enorm die rust die ze hebben: is het vandaag niet, dan is het morgen. Dat heb ik al voor een stuk overgenomen, ik hoef niet meer zo nodig alles mee te maken, de fear of missing out heb ik niet. Maar ik blijf wel gedreven.”

Kristel kijkt erg op naar haar mama en hoe zij in het leven staat. Ze kan altijd bij haar terecht voor het nodige advies. “En dat kan gaan van de was en de plas, maar ook over relationele dingen tot kwesties met de kinderen. Onze babbels hebben nu meer diepgang. Daar was 20 jaar geleden geen tijd voor.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today