12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Dina Tersago: “Dan pas is hun leven geslaagd”

Dina Tersago: “Dan pas is hun leven geslaagd”

Dina Tersago
Foto: DPG Media

We kunnen niet meer om de verbouwingsprogramma’s heen. ‘Huis Gemaakt’ zit er nog maar net op of ‘Ons Huis Nieuw Huis’ op VRT en ‘Vakantiehuis for life’ op VTM staan alweer te wachten om uitgezonden te worden.

‘Huis gemaakt’ werd gepresenteerd door Dina Tersago, een programma waar ze heel erg mee meeleefde. Dat de Vlaming zo houdt van verbouwingsprogramma’s is volgens haar eenvoudig te verklaren.

“Ik denk dat de Vlaming is geboren met een baksteen in de maag. Niet zelden hebben mensen het idee dat hun leven pas ‘geslaagd’ is wanneer ze hun eigen huis hebben. Zelf pleit ik ook schuldig hoor. Ik heb heel lang gehuurd en dan er naar toe gewerkt om toch iets van mezelf te kopen”, vertelt ze in Primo.

Een koppel dat meedoet aan verbouwingsprogramma’s, het levert altijd goeie televisie op. Er wordt geregeld gediscussieerd en een ruzie op tijd en stond is nooit ver weg. Ook bij Dina en haar man Wim zou dat het geval zijn.

“Vooral door mij dan. Wim is de constante en heeft veel geduld en ik ben het tegenovergestelde. Ik ben meer iemand van pieken en dalen en heb geen geduld. Tijdens het klussen durf ik weleens sakkeren en vloeken. Maar zelfs dan blijft Wim de rust zelve. Onze complementariteit maakt van ons een goede duo.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today