8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Hanne van K3: “Geef mij maar 30 graden”

Foto: DPG Media

De zomer komt eraan en met ‘Mango Mango’ heeft K3 een leuk zomers nummer opgenomen. De clip van deze single werd in Dilsen-Stokkem opgenomen, op een bijzonder winderige dag waarop de zon meermaals verstek gaf. Maar dat kon de pret niet drukken…

Voor Hanne, Marthe en Julia was het hoe dan ook een feestje, dit was namelijk de eerste clip die zij met hun drietjes op een buitenlocatie mochten opnemen en daar keken zij enorm naar uit. Dat er tijdens de opnames een zwembad ter beschikking was, maakte het nog leuker. Maar er was ook drank én eten.

Aan het weekblad Party vertelde Hanne dat zij heel graag meloen eet, Julia denkt – want ze was niet echt zeker – dat zij liefst van al aardbeitjes smult. Ook Marthe is een fan van meloen, maar zij gaat vooral voor de watermeloen. “Ik vind dat echt iets heel zomers. Ik eet het alleen in dat seizoen en niet in de rest van het jaar”, gaat Marthe verder.

De zon liet K3 tijdens de opnames van de clip dan wel een aantal keer in de steek, gelukkig was het al bij al warm. “Voor mij is het een perfecte zomerdag als de temperatuur tussen de 28 en 30 graden ligt”, glundert Hanne die alvast van haar zomervakantie droomde.

“Dus, lekker warm en niet te heet. Wat ik graag doe, is een hele middag aan het zwembad of op het strand liggen. in de avond hou ik ervan om te barbecueën, waarna ik de dag afsluit met een klein feestje”, knipoogt Hanne.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today