10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Julia van K3: “Ik heb het snel te warm”

Julia van K3: “Ik heb het snel te warm”

Foto: DPG Media

De zomer komt eraan, tijd voor zon, zee en strand. Ingrediënten die aanwezig zijn in de clip van de nieuwe K3-single. ‘Mango Mango’ is een zomers nummer en daar hoorde uiteraard een zomerse clip bij en die draaiden Hanne, Marthe en Julia in het Limburgse Dilsen-Stokkem. In een vakantiepark werd een zomerse locatie in het buitenland nagebootst.

De zon kwam maar af en toe piepen, maar gelukkig kan er licht bijgeplaatst worden en er is ook nog nabewerking van de beelden. Gelukkig was het tijdens de opnames van de clip niet té warm, want Julia Boschman blijft niet goed tegen de hitte te kunnen.

“Ik heb het liefst een temperatuur van een graad of 26 of 27, want anders heb ik het snel heel warm”, geeft de blonde van K3 in Party toe. Het is voor Julia de eerste zomer bij K3, dus mogelijk moet zij dit jaar haar favoriete zomerse activiteiten missen.

“Met vrienden in het park op een picknickkleedje zitten en gezellig een spelletje spelen, vind ik op mijn perfecte zomerdag leuk om te doen. En ’s avonds een leuk feestje”, knipoogt Julia.

Dat feestje kan, als zij de volgende ochtend niet supervroeg uit bed moet of er optredens of concerten op het programma staan. Want feesten is leuk,  maar Studio 100 eist wel dat K3 er elke dag staat voor de jonge fans.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today