18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Kelly Pfaff: “Ouderen mogen het slachtoffer niet zijn”

Kelly Pfaff: “Ouderen mogen het slachtoffer niet zijn”

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Nu Kelly Pfaff ‘De grootste lefgozer’ mag presenteren zien we nog eens een oude rot in het vak aan het werk. In Vlaanderen moeten de gevestigde waarden vaak plaats maken voor de jonge talenten van nu, en dat vindt Kelly toch wel erg jammer.

“Je moet kansen geven aan jongeren, maar iemand die ouder is moet daar niet het slachtoffer van zijn. In Nederland wordt wie in de fleur van zijn leven zit, wel naar waarde geschat. Bij ons amper. Ik zou geen twee mensen kunnen opnoemen die sinds 1989 nog vaak op het scherm zijn geweest als presentatrice”, luidt het in Primo.

Voor Kelly is het de taak van de tv-zenders om ook rijpere mensen aan boord te houden. Maar dat gebeurt jammer genoeg niet.

Gelukkig ziet Kelly zelf ook nog voordelen in ouder worden. “Ik ben geduldiger en kan makkelijker anticiperen op problemen. Zelfs uitdagingen die nieuw ogen, los je vaak op dankzij ervaring of patronen uit het verleden. Het is niet omdat iets nieuw klinkt, dat het ook nieuw is.”

Wie enorm benieuwd zijn naar het nieuwe programma zijn Kelly’s kinderen Shania en Kenji. Zij zijn de grootste critici. “Ze weten dat er in het maken van één uur tv dagen werk kruipen. Schoonheidsfoutjes zien ze met liefde door de vingers. Maar als ze het echt niet goed vinden, zijn ze de eerste met commentaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today