21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Tine Priem: “Elkaar willen veranderen werkt niet”

Tine Priem: “Elkaar willen veranderen werkt niet”

Foto: VRT

Actrice Tine Priem is al twee jaar gelukkig getrouwd met haar grote liefde Tom. Ook in de VRT-soap ‘Thuis’ mocht ze onlangs een bruidsjurk aantrekken, want ze gaf in de reeks het jawoord aan haar schermpartner Bob. In Story geeft ze een paar tips om een relatie te doen werken.

Voor Tine en Tom is een goede communicatie dé peiler van hun huwelijk. “Uiteraard hebben we soms discussies, maar wij communiceren heel open en eerlijk als er iets op onze lever ligt. Wij kroppen onze gevoelens niet op”, gaat ze van start.

Een andere belangrijke factor volgens Tine is eerlijkheid. “Ik ben allergisch aan leugenaars of mensen die geheimen hebben. Als mijn vertrouwen wordt geschaad, op welke manier dan ook, vrees ik dat ik nadien nog moeilijk iets kan opbouwen. Liefde overwint niet alles”, vertelt ze.

Vaak zijn te hoge verwachtingen een reden dat koppels uit elkaar gaan. Tine is zich daar erg goed van bewust.

“Elkaar willen veranderen werkt niet. Je moet wel water bij de wijn doen. Als je nog maar pas samenwoont, klamp je je vast aan je eigen gewoontes. Door rekening te houden met de zaken waaraan je partner zich ergert, groei je stilaan naar elkaar toe”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today