21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Zij werd bijna een K3’tje: “Ik werd teruggehaald door Kristel en Karen”

Zij werd bijna een K3’tje: “Ik werd teruggehaald door Kristel en Karen”

Play4

Op Play4 kan je op donderdagavond kijken naar ‘Topmakelaars’. Daarin worden enkele vastgoedmakelaars op de voet gevolgd. Een van hen is Anneke Winkelmolen, geen onbekende in de showbizzwereld.

Twaalf jaar geleden nam Anneke deel aan ‘K2 zoekt K3’, toen een vervangster voor Kathleen Aerts gezocht werd. “Een vriendin moedigde me aan om deel te nemen en ik dacht: Waarom niet ?” staat te lezen in Het Belang van Limburg.

“Ik zat op de muziekschool, deed toneel en voordracht en bovendien hield ik ook toen al zielsveel van kinderen”, verklaart de Limburgse vastgoedmakelaar. Het K3-avontuur duurde echter langer dan Anneke zelf ooit voor mogelijk had gehouden.

“Net als de jury wist ik ook wel dat ik niet beschikte over de capaciteiten om op te treden voor een bomvol Sportpaleis, maar ik werd telkens teruggehaald door Kristel en Karen”, gaat Anneke verder. “Een vreemde situatie.”

Uiteindelijk haalde Anneke het niet en werd Josje Huisman het nieuwe K3-lid. “Toen ik de wedstrijd moest verlaten, snapte ik dat wel. Ik had er geen moeite mee”, besluit de sympathieke blondine in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today