9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Margriet Hermans: “Ons Celien kan minstens even goed zingen als Camille”

VTM

De 68-jarige Margriet Hermans beleeft op professioneel vlak opnieuw gouden tijden. Door haar recente deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ is ze weer helemaal terug van weggeweest. Ook dochter Celien weet de juiste noten te raken en daar is Margriet uiteraard heel trots op. Ze vertelt er meer over in Primo.

Toen men haar vorig jaar vroeg om deel te nemen aan ‘Liefde voor Muziek’, had Margriet aanvankelijk nog geen idee welke collega’s haar zouden vervoegen. Ze wist enkel dat ze met haar leeftijd wellicht de oudste ging zijn.

Haar dochter Celien is al jaren een rots in de branding voor haar. Zij moedigt haar moeder aan bij alles wat ze doet, en omgekeerd geldt dat ook.

Een van haar zangcollega’s in de tv-serie is Camille. Als men bij Margriet polst of meedoen met ‘The Masked Singer’ een goed idee zou zijn om haar dochters’ bekendheid te boosten, reageert ze: “Tgoh, mij lijkt het beter om zonder masker aan je carrière te werken. Expressie op een podium is even belangrijk als je zangkunsten.”

En dat Celien kan zingen, daar is Margriet rotsvast van overtuigd. “Ons Celien kan minstens even goed zingen als Camille. Maar het is natuurlijk een ander genre. Wat Camille doet, doet me denken aan de Franse zangeres Chantal Goya. In de jaren zeventig zong zij vooral kinderliedjes tijdens bekende kinderprogramma’s. Wat haar overigens geen windeieren gelegd heeft. Mijn dochter spreekt een ander publiek aan, ik hoop voor haar op andere kansen”, geeft Margriet mee.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today