10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Celien Deloof trots op mama Margriet: “ze voelt zich herboren”

Celien Deloof
© VIER

In de familie Hermans zit heel wat talent. Niet enkel mama Margriet is gezegend met een geweldige stem, maar ook dochter Celien Deloof heeft al heel wat mooie nummers uitgebracht. Ze vertelt deze week in TV Familie hoe trots ze is op haar mama’s hernieuwde succes. 

Margriet Hermans is helemaal terug van weggeweest. Sinds haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ werd haar oude repertoire nieuw leven ingeblazen en kreeg ze de kans om haar dynamische stemgeluid aan gans Vlaanderen te etaleren. Het succes van haar mama in ‘Liefde voor Muziek’ laat dochter Celien niet onbewogen.

“Eerlijk gezegd wist ik al van tevoren dat mama via ‘Liefde voor Muziek’ opnieuw zou scoren”, vertelt Celien aan TV Familie. “Ik had de indruk dat mensen haar carrière als zangeres precies wat vergeten waren. En dat terwijl ik als geen ander weet dat mama nog steeds een erg goede stem heeft”, laat ze zich uit. 

Goede muziek overstijgt probleemloos een generatiekloof. Door haar passage in het populaire tv-programma scoort Margriet Hermans niet enkel opnieuw bij de oude garde, ook jonge mensen hebben voeling met haar muziekoeuvre. “Het is zo tof dat mama nu ook waardering krijgt van jonge mensen”, aldus Celien.

Om haar jeugdige publiek nog meer te bedienen, maakte Margriet onlangs een Tiktok-account aan. De app is ontzettend populair bij jongeren en wordt gebruikt om leuke filmpjes online te plaatsen, vaak vergezeld van een uniek dansje. “Ik kreeg het idee om mama wegwijs te maken met Tiktok”, vertelt Celien. “We bedachten een dansje op de tonen van ‘Lekker blijven hangen’, een remake van het nummer ‘She’s after my piano’ van 2 Fabiola uit ‘Liefde voor Muziek’. In een mum van tijd werd alles geliked, geshared en door haar volgers nagebootst. “Dat marcheert dus erg goed”, zegt Celien. “Mama heeft er ondertussen heel wat fans bij!” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today