10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

VTM neemt belangrijke beslissing over Familie: “gaan we niet meer doen”

Foto: VTM

De start van de maand juni is voor de trouwe kijkers van ‘Familie’ vaak een best wel vervelend moment. Maar nu komt VTM terug op een belangrijke beslissing…

VTM heeft namelijk de gewoonte om de soap tijdens de maand juni later op de avond uit te zenden. Zo werden de kijkers de vorige jaren onder andere met een oude aflevering van ‘De Kotmadam’ geconfronteerd, die werd dan tussen ‘VTM Nieuws’ van 19 uur en ‘Familie’ uitgezonden. Daardoor begon ‘Familie’ tijdens de zomermaanden pas rond 20.30 uur.

Dit jaar wijzigt VTM niets aan het uitzenduur van ‘Familie’, dat bevestigt de persdienst ons. Familie blijft dus gewoon na ‘VTM NIEUWS’ en het weerpraatje op de vaste afspraak en dus komen Kürt Rogiers, Sandrine André, Annie Geeraerts, Jo Hens, Caroline Maes, Peter Bulckaen, Margot Hallemans en de rest van de cast gewoon rond 20 uur op het scherm.

Binnenkort is er trouwens de seizoensfinale van ‘Familie’ en die blijkt weer superspannend te gaan worden… Er staat nog heel wat op het spel…

Zo is het nog maar de vraag of het amper één jaar jonge huwelijk van Véronique en Lars deze seizoensfinale zal overleven. En wat gaat er onder andere met Niko en Guido gebeuren?

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today