28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 juni 2023

Kristel Verbeke: “Ik durfde de schoolrekening niet af te geven”

Kristel Verbeke: “Ik durfde de schoolrekening niet af te geven”

Kristel Verbeke
Foto: VRT/Wim Van de Genachte

Ze hadden geen betere persoon kunnen vinden om ‘Zorgen voor mama’ te presenteren. Kristel Verbeke weet als geen ander hoe het is om in armoede te moeten leven en kan zich perfect inleven in de situaties va de moeders die aan bod komen in het programma.

“We hadden het thuis zelf ook niet te breed. Ik was nog jong toen ik al stress had rond alles wat financieel was. Dan durfde ik soms de schoolrekening niet af te geven, omdat ik wist dat er geen geld voor was”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Nu heeft Kristel het goed en is ze gelukkig, maar dat houdt haar niet tegen om niet meer in te zitten met anderen. Hoewel ze daar vaak kritiek op krijgt. En dat frustreet Kristel wel een beetje.

Zelf zal Kristel niet meer zoveel kritiek geven, ze is daar een pak milder in geworden. “Ik heb dat vroeger te veel gedaan. Niet om mensen te kwetsen, maar omdat de perfectionist in mij het beter wou, binnen K3 of daarvoor toen ik bij de bank werkte. Kritiek moet je geven als het nodig is, maar ik gaf te pas en te onpas mijn mening.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today