2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

Koen Wauters weigert voorstel van VTM: “daar heb ik vriendelijk voor gepast”

Foto: VTM

Presentatrice Ann Lemmens werd in maart voor de tweede keer mama. Het vast schermgezicht van ‘The Voice Kids’ op VTM blijft daarom nog eventjes aan de zijlijn om te genieten van haar prille babygeluk. Haar vervanger heeft alvast niet veel voorbereiding nodig om de rol van haar over te nemen. Dat lezen we in Story.

Koen Wauters mag voor het eerst in zes seizoenen van ‘The Voice Kids’ de finale presenteren. Hij viel eerder al in tijdens de knock-outrondes om de fakkel van de zwangere Ann over te nemen.

Hij vindt het leuk om te doen en geniet van zijn job. “Niemand kijkt ervan op dat ik in dat decor sta, de mensen kennen me immers al enkele jaren als ‘Voice’-coach bij de volwassenenversie”, klinkt het bij Koen. 

Toch zou hij geen coach in de ‘Kids’-versie willen worden. Nochtans werd die vraag al eens eerder aan hem gesteld.

“Destijds vroegen ze me ook als coach in ‘The Voice Kids’, maar daar heb ik vriendelijk voor gepast. Ik zou het niet over mijn hart krijgen om kinderen te moeten ontgoochelen. Laat staan dat ik moet kiezen. Bij de gewone ‘The Voice’ vind ik dat soms al hartverscheurend”, besluit Koen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today