4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Margriet Hermans ziet voorstel niet zitten: “dat gaat niet voor zo’n massa…”

VTM

Na haar recente passage in het populaire muziekprogramma ‘Liefde voor Muziek’, leeft Margriet Hermans weer helemaal op als zangeres. Het was lange tijd stil rond haar professionele activiteiten als zangeres, maar nu lijken eerdere dijken opnieuw doorgebroken voor de 68-jarige flapuit. Samen met dochter Celien gaf ze een dubbelinterview aan Story en vertelt ze over haar herwonnen succes.

Met het nummer ‘Lekker Blijven Hangen’, een cover uit ‘Liefde voor Muziek’ van 2 Fabiola’s ‘She’s After My Piano’, heeft Margriet opnieuw een bescheiden hitje te pakken. “Het is een ambiancenummer en dat past perfect bij de knaldrang die jong en oud nu hebben. Er worden zelfs dansjes op gedaan. Dat ik zoiets nog mag meemaken”, grapt de sympathieke zangeres.

Ook het aantal boekingen voor deze zomer loopt als een trein. “Je voelt dat de mensen weer enthousiaster boeken, ook vanuit andere hoeken. Vroeger zat ik vooral in het verenigingsleven, maar nu vragen ze me ook voor wijk- en ambiancefeesten”.

Willy Sommers bewees eerder al dat hij de festivalweide van Pukkelpop kan platspelen, maar voor Margriet hoeft dat niet per se. “Ze mogen me altijd bellen, maar ik zit er niet op te wachten. Ik heb graag interactie met mijn publiek en dat gaat niet voor zo’n massa”, aldus Margriet.

Zouden de organisatoren van Pukkelpop het lef hebben om Margriet Hermans voor een optreden te vragen? De toekomst zal het uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today