6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022

Kristel Verbeke over opvolger Klaasje bij K3: “Dat kan ik me moeilijk inbeelden”

Kristel Verbeke
Foto: VRT/Wim Van de Genachte

Elke avond zit Vlaanderen achter zijn televisiescherm om de zoektocht naar een opvolger of opvolgster voor Klaasje bij K3 te volgen. Bij televisiekijkend Vlaanderen behoort ook ex K3’tje Kristel Verbeke, die net als iedereen benieuwd is wie de opvolger zal worden.

Dat Hanne en Marthe nog bij de groep blijven geeft Kristel vertrouwen voor de toekomst van K3. “Doordat ze er nog zoveel zin in hebben om door te gaan, heb ik een goed oog in de toekomst van K3. Ze weten wat K3 is. Dat zie je als ze op een podium staan.”

Of Klaasje wordt opgevolgd door een jongen of een meisje, dat blijft voorlopig nog de vraag. Al kan Kristel zich moeilijk inbeelden dat er een jongen in K3 zou zitten. “Dan waren ze misschien beter ineens voor 2 jongens gegaan, zoals bij Steps”, lacht Kristel in Story.

Toch maakt het voor Kristel weinig uit of er nu een jongen of meisje het derde lid wordt van K3. “Het belangrijkste is uiteindelijk dat Hanne en Marthe die persoon zien zitten en dat de energie tussen hen drieën goed zit. De K3-magie moet er zijn hé. Daarom hoop ik dat Hanne en Marthe zelf veel mogen en kunnen beslissen in deze wedstrijd.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today